ΜΟΣΧΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ


Αεροπορικά Εισητήρια & Πτήσεις

Από την Κόκκινη Πλατεία στο Θέατρο Μπολσόι, η Μόσχα έχει πολλά να προσφέρει ταξιδιώτες. Οι τουρίστες κλείνουν πτήσεις προς Μόσχα με επικεφαλής το δικαίωμα σε ηγετικό οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ρωσίας. Αλλά μην αφήσουμε αυτή την τεράστια πρωτεύουσα σας τρομάξει - υπάρχει περισσότερη καρδιά και την ψυχή στη Μόσχα από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν.


Μόλις κατεβείτε στη Μόσχα την πτήση σας, η πρώτη στάση σας θα πρέπει να είναι το Κρεμλίνο. Αυτή η οχυρωμένη πόλη περιλαμβάνει τέσσερα παλάτια, καθεδρικούς ναούς τέσσερα, και χρησιμεύει ως η επίσημη κατοικία του Προέδρου της Ρωσίας. Δίπλα από το Κρεμλίνο είναι η Κόκκινη Πλατεία, ο πιό περίφημα χρησιμοποιούνται για τις παρελάσεις και επιδείξεις. Πρώτη ταξιδιώτες φορά στις πτήσεις προς Μόσχα θα αναγνωρίσει πιθανό τα πολύχρωμα τρούλους πάνω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βασιλείου, που βρίσκεται στο εσωτερικό του Κρεμλίνου. Αν τα ψώνια είναι τσάντα σας, βρείτε μια φτηνή πτήση για τη Μόσχα και να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας για Γκόρκι Street (σήμερα γνωστή ως η οδός Tverskaya) - το πιο ακριβό εμπορικό δρόμο της Μόσχας. Για τη τέχνες και την ψυχαγωγία λάτρης, κανένα ταξίδι στη Μόσχα δεν είναι πλήρης χωρίς μια στάση στο Μπολσόι ή Maly θέατρα. Κάντε μια κράτηση πτήσης προς Μόσχα το χειμώνα και να πάρει εισιτήρια για ένα από τα πιο καταπληκτικά θεάματα επί σκηνής, η παραγωγή του Μπαλέτου της Μόσχας του "Ο Καρυοθραύστης".

Χάρη σε μια νέα κυβέρνηση και ένα πιο σύγχρονο τρόπο ζωής, οι πτήσεις Μόσχα γεμάτη με επισκέπτες όλο το χρόνο.Μόσχα κλίμα

Πνιγηρός ζεστά καλοκαίρια και χειμώνες τσουχτερό κρύο είναι χαρακτηριστικές για τη Μόσχα. Νοέμβρης - Απρίλιος έχει πολύ χιόνι και σπάνια βλέπει μια θερμοκρασία πάνω από 32 βαθμούς (F). Χειμερινές θερμοκρασίες κάτω του 0 είναι κοινά και οι έφηβοι είναι χαρακτηριστικές. Χιόνι Δεκέμβριο διαρκεί μέχρι τον Απρίλιο, και υπάρχουν περίπου έξι ώρες της ημέρας. Άνοιξη ξαναζεσταίνεται την πόλη, φέρνοντας πολλά λάσπη, λάσπη χιονιού, και θερμότερος αέρας. Τα καλοκαίρια να φθάσει στην ανώτερη δεκαετία του '90, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και είναι πολύ υγρό. Ιούλιο και τον Αύγουστο έχουν επίσης καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις. Η πτώση είναι μικρή και τα χιόνια αρχίζουν και πάλι τον Οκτώβριο.


Καλύτερη περίοδος για να πετάξετε στη Μόσχα

Αιχμής:

Ιούλιος και Αύγουστος είναι οι μήνες αιχμής της τουριστικής στη Μόσχα. Επισκέπτες ανατρέψουν την πόλη και τη Μόσχα πτήσεις, εισιτήρια τρένων και καταλύματα μπορεί να είναι δύσκολο να έρθουν κοντά.

Εκτός εποχής:

Αργά την άνοιξη και νωρίς το φθινόπωρο είναι καλές εποχές για να επισκεφθεί τη Μόσχα. Ο καιρός είναι συνήθως ήπια, αν και ακόμα απρόβλεπτη. Τέλη Μαΐου και τέλη Αυγούστου τείνουν να είναι ζεστό και ηλιόλουστο.

Χειμώνας έχει τις λιγότερες τουρίστες, και οι snowscapes είναι εκπληκτική, όπως είναι το τσουχτερό κρύο. Αυτή είναι και η καλύτερη στιγμή για να βρείτε φτηνές πτήσεις προς Μόσχα.Να πάρει γύρω από τη Μόσχα

Το φθηνότερο και καλύτερο τρόπο για να πάρετε γύρω από τη Μόσχα είναι με το μετρό. Αγοράστε το εισιτήριό σας σε έναν από τους σταθμούς του μετρό, τα οποία είναι διακοσμημένα με έργα τέχνης και γλυπτά. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για απλά ή πολλαπλά ταξίδια. Για τις περιοχές που το μετρό δεν φθάνει, πάρτε το τραμ ή το λεωφορείο. Εισιτήρια τραμ και τα λεωφορεία είναι φθηνότερα σε σταθμούς του μετρό ή περίπτερα, αλλά μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε εισιτήρια από τον οδηγό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικυρώσει το εισιτήριό σας κατά την επιβίβαση στο λεωφορείο. (Λεωφορεία μίνι λεωφορείο που οδηγούν κατά μήκος των οδών των λεωφορείων) Marshrutky και τα ταξί μπορούν να τονιστεί προβλέπονται για σύντομα ταξίδια. Είναι εύκολο να πάρει τα ιδιωτικά αυτοκίνητα συγχέεται με ταξί, οπότε φροντίστε να συμφωνήσουν σε ένα ναύλο μπροστά από το χρόνο. Αν θα μεταβούν στο αεροδρόμιο, ή να κάνετε ένα μακρύ ταξίδι, θα πρέπει να καλέσετε μπροστά για ένα ταξί. Αν δεν νοικιάσετε δικό σας αυτοκίνητο στη Μόσχα, να λαμβάνει γνώση των κανόνων. Κορνάρουν επιτρέπεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και το αυτοκίνητό σας θα πρέπει να έχουν ζώνες ασφαλείας, ένα κουτί πρώτων βοηθειών, ένα πυροσβεστήρα και τρίγωνο έκτακτης ανάγκης ή κόκκινο φως. Αν μπορείτε, αποφύγετε την οδήγηση τη νύχτα. Οδήγηση σε κατάσταση μέθης συμβαίνει συχνά, παρά το γεγονός ότι η παράνομη.


Αεροδρόμια της Μόσχας

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Sheremetyevo (SVO). Το αεροδρόμιο βρίσκεται 16 μίλια βορειοδυτικά της Μόσχας.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Domodedovo (DME). Το αεροδρόμιο βρίσκεται 22 μίλια από το κέντρο της πόλης.Δραστηριότητες σε Μόσχα

Περίφημο φρούριο της Μόσχας, το Κρεμλίνο, είναι χτισμένο πάνω από τα παλαιότερα και πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Χρονολογείται στο 1147 και περιβάλλεται από ένα παχύ, κόκκινο τοίχο. Στο εσωτερικό του τοίχου είναι 20 πύργους, μουσεία, κατοικίες, τα μνημεία και τα εικονικά χρυσό τρούλο εκκλησίες. Ανάμεσα στα αξιοθέατα είναι πλατεία του καθεδρικού ναού, ο θρόνος του Ιβάν ο Τρομερός, Πανοπλοποείο Παλάτι και τους τάφους των Ρώσων ηγετών Ορθόδοξης Εκκλησίας. Το ψηλότερο κτίριο πίσω από τα τείχη είναι το Καμπαναριό του Ιβάν ο Τρομερός, που κάποτε υπερηφανευόταν για μεγαλύτερη καμπάνα του κόσμου. Ο γίγαντας κλοιός έπεσε από τον πύργο το 1701. Το Οπλοστάσιο Palace διαθέτει έναν πλούτο των θησαυρών, συμπεριλαμβανομένων bejeweled ακρωτήρια στέψη και τα περίφημα Faberge αυγά του Πάσχα. Επίσης, αξίζει μια στάση αποτελεί το διαμάντι Ταμείο Έκθεση, η οποία εμφανίζει ένα διαμάντι 180 καρατίων φορά που ανήκουν στη Μεγάλη Αικατερίνη.

Τηλέφωνο: (095) 202 3776

Website: www.kremlin.museum.ru

Μεταφορές: Στάση μετρό Biblioteka imeni Lenina ή Aleksandrovsky Σαντ

Ανοίγοντας χρόνος: Καθημερινά εκτός Πέμπτης από τις 10πμ έως τις 5μμ

Είσοδος: Οπλοστάσιο Επιμελητήριο - 700 Rb, πλατεία του καθεδρικού ναού - 350 Rb, Καμπαναριό - 500 Rb. Παραχωρήσεις διαθέσιμες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ
ΜΟΣΧΑ
ΑΠΟ 87 €

Όλος ο Κόσμος ένα Ταξίδι... Aeroporica.gr