ΠΑΡΙΣΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ


Αεροπορικά Εισητήρια & Πτήσεις
Αν η Γαλλία είναι ο προορισμός των ονείρων σας , μπορείτε να ζήσετε γαλλικό φαγητό και τον πολιτισμό , λαμβάνοντας ένα από φτηνές πτήσεις μας στο Παρίσι . Διεθνή ταξίδια μπορεί να είναι κουραστική , αλλά αν η πτήση σας φτάνει στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της ημέρας , δεν θα θέλετε να σπαταλήσετε μια στιγμή των διακοπών σας . Διακοπή από τον Πύργο του Άιφελ και ίσως να πάρει ακόμα μια βόλτα προς την κορυφή. Αυτό είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος του Σηκουάνα και να δείτε το μεγαλείο της Παναγίας των Παρισίων . Μετά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με μια φτηνή πτήση για το Παρίσι , μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να δειπνήσετε σε ένα από τα πολλά εστιατόρια gourmet η πόλη έχει να προσφέρει . Μπορείτε ακόμη και να θέλουν να παρακολουθήσουν μια συναυλία ή μια παράσταση μπαλέτου στο διάσημο Paris Opera .


Είναι αδύνατο να δείτε όλα ότι η Γαλλία έχει να προσφέρει σε ένα ταξίδι, αλλά με φτηνές πτήσεις μας στο Παρίσι , μπορείτε εύκολα να επισκεφθείτε άλλα αξιοθέατα κατά την επόμενη επίσκεψή σας !Αεροπορικά εισιτήρια βιβλίο στο Παρίσι και είστε στο δρόμο σας στην haute κουζίνα , παγκοσμίου φήμης τέχνη και την αρχιτεκτονική και μια ματιά στο αριστοκρατικό τρόπο ζωής των προηγούμενων αιώνων . Η γαλλική πόλη είναι γεμάτη με παρακμιακή φαγητό και τα γεύματά σας εδώ είναι σίγουρο ότι θα σας μείνει αξέχαστη .


Μην τοποθετείτε πάρα πολύ για την πτήση σας προς Παρίσι ? Είναι δυνατόν θα αφήσει τη Γαλλία με μια νέα ντουλάπα . Από Armani για την Chanel στην Prada , Paris μόδας κάνει σίγουρα μια δήλωση . Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει ένα επιπλέον βαλίτσα μαζί σου - θα σου χρειαστεί μετά από μια βόλτα κάτω από το Champs - Élyséesor την Avenue Montaigne , δύο από τους πιο πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους του Παρισιού . Αλλά Paris προσφέρει περισσότερο από ακριβώς τα τρόφιμα και τη μόδα . Μια γρήγορη βόλτα κάτω από το 18ο διαμέρισμα θα προσγειωθεί ταξιδιώτες στη Μονμάρτρη , όπου ζωγράφοι δημιούργησαν τα ονόματα για τους ίδιους και cancan χορευτές που χρησιμοποιούνται για να χαιρετήσει τους επισκέπτες στο διάσημο Moulin Rouge . Η εκκλησία Sacre -Coeur ( Βασιλική της Ιερής Καρδιάς ) βρίσκεται στην κορυφή του λόφου και παραμένει ένα must-βλέπε προορισμός για τους επισκέπτες του Παρισιού .


Οι ταξιδιώτες μπορούν πάντα να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι , εάν τις ημερομηνίες του ταξιδιού είναι ευέλικτες . Είτε θέλετε να σταθεί στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ ή να περπατήσετε κατά μήκος του Σηκουάνα , οι πτήσεις προς Παρίσι θα σας μεταφέρει εκεί από πολλές μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ . Πριν από την κράτηση πτήσεις Παρίσι , βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρητά σε ορισμένες δολάρια και ευρώ. Λόγω της αλλαγής του χρόνου , είναι πιθανό ότι θα πρέπει να εξαντληθεί μετά το ταξίδι σας . Hop σε ένα ταξί , ο οδηγός σας δώσει την απαιτούμενη ναύλο και να απολαύσετε τις σκηνές και τα αξιοθέατα καθώς ταξιδεύετε στο ξενοδοχείο σας . Μετά από ένα φλιτζάνι καφέ και ένα φρέσκο ​​κρουασάν , θα είστε έτοιμοι να αναλάβουν την Πόλη του Φωτός .


Παρίσι κλίμα

Φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι μπορεί συνήθως να βρεθεί κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών , ιδίως Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο , όταν οι θερμοκρασίες παραμείνουν στη δεκαετία του '30 και του '40 , ουρανοί είναι λίγο γκρι και το φυσάει και την υγρασία . Η πόλη είναι στο καλύτερό του στην άνοιξη , οπότε η κράτηση πτήσεις προς Παρίσι θα είναι εύκολο, αλλά συχνά ακριβά από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, όταν οι θερμοκρασίες είναι συνήθως στη δεκαετία του '60 και του '70 . Ιούλιο και τον Αύγουστο μπορεί να είναι ζεστή και αποπνικτική με θερμοκρασίες άνω της δεκαετίας του '70 και μερικές φορές στη δεκαετία του '80 . Οι πτήσεις προς Παρίσι αρκετά συσκευασμένα σε πρώιμο φθινόπωρο , όταν ο καιρός είναι καλός συνεχίζεται μέσα από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου . Ο Ιούλιος είναι γενικά η θερμότερη μήνα και Φεβρουάριος είναι συνήθως το πιο cool μήνα.Αεροδρόμια του Παρισιού


Paris - Charles de Gaulle ( CDG ) είναι 14 χλμ βορειοανατολικά της πόλης .


Paris - Orly ( ORY ) είναι εννέα μίλια νότια της πόλης .


Aeroports de Paris ( ADP ) είναι υπεύθυνη για τα δύο μεγάλα αεροδρόμια του Παρισιού : Roissy - Charles de Gaulle και Orly .Λόγοι για να πετάξει στο Παρίσι

Αεροπορικά εισιτήρια βιβλίο στο Παρίσι και είστε στο δρόμο σας στην haute κουζίνα , παγκοσμίου φήμης τέχνη και την αρχιτεκτονική , και μια γεύση από το αριστοκρατικό τρόπο ζωής των προηγούμενων αιώνων . Ενώ η πτήση σας προς Παρίσι θα μπορούσε να στενότητα και γεμάτο μικροσκοπικές σνακ αεροπορικής εταιρείας , το γεύμα σας στο Παρίσι θα είναι παρακμιακή .


Μην τοποθετείτε πάρα πολύ για την πτήση σας προς Παρίσι ? Είναι δυνατόν θα αφήσει τη Γαλλία με μια νέα ντουλάπα . Από Armani για την Chanel στην Prada , Paris μόδας κάνει σίγουρα μια δήλωση . Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει ένα επιπλέον βαλίτσα μαζί σου - θα σου χρειαστεί μετά από μια βόλτα στα Ηλύσια Πεδία ή την Avenue Montaigne , δύο από τους πιο πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους του Παρισιού . Αλλά Paris προσφέρουν περισσότερο από ακριβώς τα τρόφιμα και τη μόδα . Μια γρήγορη βόλτα κάτω από το 18ο διαμέρισμα θα προσγειωθεί ταξιδιώτες στη Μονμάρτρη , όπου λιγότερο γνωστών ζωγράφων που δημιουργήθηκε ονόματα για τον εαυτό τους και cancan χορευτές χαιρέτησε τους επισκέπτες στο διάσημο Moulin Rouge . Η εκκλησία Sacre Coeur ( Βασιλική της Ιερής Καρδιάς ) βρίσκεται στην κορυφή του λόφου και παραμένει ένα must- βλέπε σημείο προορισμού για τους επισκέπτες του Παρισιού .


Καλά νέα για τους ταξιδιώτες : φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι μπορεί πάντα να βρεθεί αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας . Είτε θέλετε να σταθεί στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ ή να περπατήσετε κατά μήκος του ποταμού SIENE , οι πτήσεις προς Παρίσι από μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ είναι εύκολο να το βιβλίο και άμεσα διαθέσιμα . Πριν από την κράτηση πτήσεις Παρίσι , βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρητά σε ορισμένες δολάρια και ευρώ. Λόγω της αλλαγής του χρόνου , είναι πιθανό ότι θα πρέπει να εξαντληθεί μετά το ταξίδι σας . Hop σε ένα ταξί , ο οδηγός σας δώσει την απαιτούμενη ναύλο και να απολαύσετε τις σκηνές και τα αξιοθέατα στο δρόμο για το ξενοδοχείο σας . Μετά από ένα φλιτζάνι καφέ και ένα φρέσκο ​​κρουασάν , θα είστε έτοιμοι να αναλάβουν την Πόλη του Φωτός .


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ
ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ
 48

Όλος ο Κόσμος ένα Ταξίδι... Aeroporica.gr