Κριτικές

Easyjet
1) Η Πτήση ήταν μια χαρά, αλλά πτώση τσάντα (ελέγξαμε το online) ήταν φοβερή. Φτάσαμε 2,5 ώρες πριν την αναχώρηση. Κανένα μέλος του προσωπικού ήταν κατά την πτώση τσάντα πριν από 1 ώρα και 50 λεπτά πριν την αναχώρηση κατά την οποία υπήρχε μια τεράστια ουρά (πίσω στην πόρτα του τερματικού). Στην αρχή μόνο δύο γραφεία ήταν επανδρωμένο και μας πήρε πάνω από μια ώρα για να φτάσετε στο μπροστινό μέρος της ουράς. Ωστόσο, όταν τσάντες μας είχε ετικέτα θα έπρεπε να ενταχθούν σε μια ακόμη τεράστια ουρά με τις τσάντες μας για να τα βάλουν επάνω σε μεταφορική ταινία! Το προσωπικό ήταν αγενής και ανιδιοτελής. Ευτυχώς το προσωπικό ασφαλείας και τον έλεγχο των διαβατηρίων ήταν γρήγορη και αποτελεσματική και τότε θα έπρεπε να περιμένω στην ουρά και πάλι για να μπει στην πύλη. Η πύλη είχε σχεδόν καμία καρέκλες και καταλήξαμε κύρους και ουρές για πάνω από 2 ώρες. Στην πραγματικότητα το μόνο ελεύθερο χρόνο κλέψαμε για τους εαυτούς μας ήταν 5 λεπτά για να πάει στην τουαλέτα. Μια πραγματικά φοβερή εμπειρία. Πολύ απογοητευμένος Easyjet. Flight EZ5014 (Μπορντό - Gatwick), BOD-LGW.


2) Η Πτήση 5163, 13 Ιουνίου LGW-Αλμερία, πτήση 5164, 18η τον Ιούνιο, Αλμερία-LGW. Έχουμε μόνο δύο φορές ταξιδέψει με την easyJet και έχουν χαρά σε κάθε περίπτωση, άνετα και καθαρά αεροσκάφη ευγενικό και φιλικό προσωπικό και ζήτησε βοήθεια που παρέχεται χωρίς ερώτηση.

3) London Stansted στο Σπλιτ, 18η Ιουνίου 2013, επιστρέφοντας 25 Ιούν. Boringly αποτελεσματική και στην ώρα τους. Ακριβώς για αρκετό χώρο για τα πόδια. Μόνο μελανό σημείο ήταν η κλοπή των παπουτσιών της γυναίκας μου από το καρουσέλ ασφαλείας στο Stansted: καλή δουλειά, ήμασταν επιβάτες χειραποσκευές έτσι μπορούσαν να τους αντικαταστήσουν αμέσως.

Olympic Air
1) Από Αθήνα προς Σαντορίνη. Ο χρόνος πτήσης ήταν τόσο μικρή, περίπου 35 λεπτά. Αλλά σερβίρεται μπισκότα και ζεστά ροφήματα. Η πτήση αναχώρησε από την Αθήνα για την ώρα. Αναγγελία πτήσης ήταν σαφή και σωστά.

2) SMI-ATH-SMI διαδρομή (μία ή δύο φορές το μήνα). OA χρησιμοποιεί μικρά αεροσκάφη Bombardier τα καθίσματα των οποίων δεν πλαγιάζω. Υπάρχει αρκετός χώρος για τα πόδια (είμαι 185 εκατοστά) και το πλάτος του καθίσματος είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει. Το προσωπικό ήταν πάντα πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Το μόνο πρόβλημα με την ΟΑ είναι οι εξωφρενικά υψηλές τιμές για τις πτήσεις εσωτερικού της, ειδικά για προορισμούς όπως SMI, όπου δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

3) Πετάω με την Ολυμπιακή, Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Αθήνα δύο φορές το μήνα για τα τελευταία 3 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παρέχουν ωραία γεύματα (ακόμα και για σύντομες πτήσεις). Αυτό που μου αρέσει είναι ότι εν μέρει μεταπήδησε στο Dash 8 Q 400 turboprops, από την A320 για ορισμένους προορισμούς (Istanbul περιλαμβάνονται μερικές φορές). Θα ήθελα να τους συστήσω.


4) Αθήνα-Λήμνος σε ένα Q400. Άφιξη στην γρήγορη και αποτελεσματική. Επιβίβαση με λεωφορείο, αλλά αρκετά αποτελεσματικό πάρα πολύ. Η πτήση έφυγε πέντε λεπτά νωρίς και έφτασε 15 λεπτά νωρίτερα. Θα ήταν ομαλή, και το φιλικό πλήρωμα εργάστηκε πολύ σκληρά για να πάρει ο καθένας ένα ποτό και ξηρούς καρπούς σε αυτό το 40-λεπτά πτήσης. Υπήρχε άφθονο χώρο για τα πόδια. Μια καλή εμπειρία.


Aegean

1) Επιστροφή ταξίδι MUC - HER - MUC . Στην πτήση της επιστροφής από το Ηράκλειο , μια στενότητα αεροδρόμιο check -in - περιοχή γεμάτη επιστροφή παραθεριστές : ως ένα σπίτι - αεροδρόμιο για την αεροπορική εταιρεία θα περίμενα περισσότερο από μόνο ένα check -in είναι διαθέσιμο για δύο ταυτόχρονα αναχωρούν πτήσεις ( MUC & CDG ), με αποτέλεσμα φρικτό ουρές αναμονής . Επιπλέον, όλοι οι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κατάφεραν να self-check -in και να προχωρήσει σε μια "σακούλα -drop -desk " έπρεπε να περιμένω στην ουρά για δεύτερη φορά να αναλάβει τις αποσκευές τους μόνο σε μία ανοιχτή x - ray σταθμό ίδιοι - μια άλλη καταστροφή ουρά σε μια ήδη υπερπλήρη αίθουσα αναμονής . Συνολικά, το check-in και "σακούλα -drop " διαδικασία για τη συγκεκριμένη πτήση καταναλώνεται σχεδόν δύο ώρες ζέστη του καλοκαιριού κρητική . Νομίζω Aegean θα μπορούσε να κάνει σίγουρα καλύτερα από το διπλασιασμό του check-in , το προσωπικό ( το άνοιγμα ενός δεύτερου μετρητή ), και να διασφαλίσουμε ότι οι επιβάτες μπορεί να μειωθεί πραγματικά τις τσάντες τους στην τσάντα -drop . Κάνοντας την εμπειρία ακόμα χειρότερα ήταν μια συνεχόμενη τεχνικό πρόβλημα με το αεροσκάφος με αποτέλεσμα σχεδόν 3 ώρες αναμονής σε μια εξίσου υπερπλήρη τερματικό ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα με την κακή πολιτική ενημέρωσης .


2) Έχω απογοητευτεί με αυτή την αεροπορική εταιρεία σε πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα το γεγονός ότι κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να μισούν jetsteps και φαίνεται να ευνοούν τις παλιές καλές πετρελαιοκίνητα λεωφορεία από το αεροπλάνο στο τερματικό . Τον Ιούνιο μετά από μια κουραστική πτήση από PHL προς MUC Η αεροπορική εταιρεία ήταν η μόνη για να μας οδηγήσετε γύρω στο αεροπλάνο για την Αθήνα σε ένα λεωφορείο ! Πρόσφατες πτήση από LCA στις 22/8 καθυστέρηση 35 λεπτών , έφτασε στην Αθήνα με καθυστέρηση . Good old λεωφορείο στο τερματικό , τι κρίμα . Θέσεων του αεροσκάφους είναι μάλλον περιορισμένος για ψηλά παιδιά , που καλύπτεται με πλαστικό δέρμα δεν είναι πραγματικά καλό για θερμά κλίματα και το χειρότερο από όλα τα σάντουιτς ήταν γεμάτο με μαγιονέζα . Οι περισσότεροι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα και τα πέταξε μακριά . Aegean θα μπορούσε να είναι καλό σε περίπτωση που αποφασίσουν για την εξάλειψη αυτών των προβλημάτων και να κάνουν χρήση των σύγχρονων εγκαταστάσεων δεν είναι το παλιό καλό λεωφορείων diesel .


3) BRU - ATH , ATH - BRU . 20, Ιουλίου 2013 και 11 του Αυγούστου, 2013 . Aegean πάντα υπερβαίνει τις προσδοκίες . Η προσεκτική και ευγενική του πληρώματος θαλάμου επιβατών , καθαρό αεροσκάφη , και άνετα καθίσματα . Πάνω και πέρα   !


4) RHO - ATH - FCO . Αυτό θα πρέπει να αναφέρονται ως 4 - αστέρων αεροπορική εταιρεία . Καθαρίστε νέα αεροσκάφη , εξαιρετικά γεύματα που περιλαμβάνουν ελληνικά στοιχεία , και το πιο ευγενικό Φα έχω συναντήσει εδώ και χρόνια . Μια απόλαυση για να πετάξει !


Cyprus Airways

1) Birmingham αεροδρόμιο Λάρνακας, πτήση CY7767, 3 Αύγ. Μία από τις καλύτερες πτήσεις εαυτό μου και 3 άλλα μέλη της οικογένειας έχουν την. Το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό και εξυπηρετικό, το φαγητό ήταν πολύ καλό και η εν πτήσει ψυχαγωγία ήταν μεγάλη, όπως ήταν δύο ταινίες που περιμέναμε να δούμε. Όλα σε όλους μια μεγάλη εμπειρία. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε και πάλι.

2) Πτήση από Αθήνα προς Λάρνακα με το χρόνο (Αύγουστος 15) έφτασε δέκα λεπτά νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, μια νέα απόλυτα καθαρό Airbus και παροχής υπηρεσιών με επαγγελματική φροντίδα. Διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια, ωστόσο, όπως ένα φυλλάδιο αισθάνομαι αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Ναι, σε αυτό το μέρος του κόσμου ως ένας διευθυντής πωλήσεων πετούν συχνά αυτή είναι η επιλογή μου.

3) Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα. Αναχώρησε για την ώρα, τα αεροσκάφη A320 καινούρια και ήσυχα, καμπίνα ήταν καθαρά και άνετα, καθώς και. Το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό, έφτασε 10 λεπτά νωρίτερα. Η τιμή των εισιτηρίων ήταν λογικό, αν και έκανα την κράτηση μια εβδομάδα πριν από την αναχώρησή μου. Μέχρι στιγμής η καλύτερη πτήση που είχα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΑΠΟ
 23

Όλος ο Κόσμος ένα Ταξίδι... Aeroporica.gr